ZufallNimi: Zufall
Kutsumanimi: Suffeli, Tuffa, Ponpon
Sukupuoli: Ruuna
Syntynyt: 2007
Rotu: Saksalainen ratsuponi
Säkä: 139cm (ei tarkka tieto)
i. -
e. -

Vakkari : 15.2.2017 -->

Suffeli on yleensä tosi kiva, sen saa helposti rennoksi, mutta välillä poni osaa olla aika tyhmä. Suffeli saa välillä ihmeellisiä päähänpistoja ja keksii mitä ihmeellisimpiä juttuja. Muuten poni saattaa liikkua tosi kivasti ja rennosti koko tunnin, mutta laukannostossa lähtee yhtäkkiä viemään pukitellen. Kun Suffeli oli vielä aika uusi, minäkin pelkäsin sitä, nimenomaan näiden kohtauksien takia. Nyt kun olen ponilla puolen vuoden ajan aika paljon mennyt, enemmänkin alkaa naurattamaan nuo sen päähänpistot.
Esteillä Suffeli on ihan mahtava! Poni hyppää mitä vaan ja millon vaan, on rohkea ja omaa myös hyvän tyylin, kunhan jaksaa olla hätiköimättä (ja kunhan ratsastaja malttaa olla hätiköimättä selässä). Suffeli ylihyppää myös jonkin verran, ainakin jos tulee hyvät ponnistuspaikat. Kertaakaan ei ole poni edes kieltämistä harkinnut minun kanssani.

Kilpailut :
23.4.2017 Koulukisat 65,48% 1/16
14.5.2017 Estekisat 50cm Clear Round - Jaettu 1
1 kommentti:

  1. Super söps Suffeli!! Toivottavasti pääset viellä jatkamaan Suffelin kanssa kisoissa ja ihan muutenkin. :D Onko Suffeli koskaan loukkaantunut, niin että se on joutunut olemaan pidemmällä saikulla esim 4kk?

    VastaaPoista