Essi - blogin kirjoittaja

Olen Essi, 13-vuotias tyttö. Olen asunut koko elämäni pääkaupunkiseudulla, samassa talossa. Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi äiti, isi ja minua kaksi vuotta nuorempi veli. Olen tällä hetkellä päälle 165cm pitkä. Harrastan ratsastusta, cheerleadingia ja valokuvaamista.
Blogini on perustettu Helmikuussa 2013, mutta suurin osa sen ajan postauksista on poistunut uudistuksen vuoksi.


Ratsastustaustaa löytyy vuodesta 2013. Aloitin ratsastuksen 13.2.2013, Kilon Tallilla, missä ratsastan edelleenkin. Ensimmäisen vuoden, jokaisella tunnilla suurinpiirtein poni alla vaihtui ja sain kokeilla erilaisia poneja. 2014 aloin kuitenkin menemään pienellä welshponi Ruusulla, jolla lopetin kuitenkin 2017 Helmikuussa, kun pituus tuli vastaan. Ruusun jälkeen ratsastin yhden kauden ajan Suffelilla, 2007 syntyneellä ratsuponilla. Nykyään ratsastan 7-vuotiaalla risteytysponilla, nimeltä Trudy.

Ratsastajana kuvailisin itseäni tavoitteelliseksi. Haluan kisata hyvin tuloksin koulua, sekä onnistua tunneilla. Kisaaminen ei ole mitenkään suurta, mitä nyt oman tallin harjoituskisoja menen. Tärkeintä on, että harrastus on kiva
Olen tasoltani vahva Helppo C - Helppo B ja esteillä olen hypännyt re 90cm ja ye 100cm.4 kommenttia:

 1. Kauniss Essii
  T.Tiiät että oon Viivi

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Jos olet HeB-tasoinen, saatko hevoset kulkemaan peräänannossa ja kaula pyöreänä suunnilleen koko tunnin ajan? Oon sun blogiasi vähän aikaa seuraillut, ja ihan hyvä ratsastajahan sä olet, mutta harvassa kuvassa ponit kulkevat kunnolla pyöreinä :)

  VastaaPoista
 4. oii kaunis essii!! <3 oletko koskaan halunnut lopettaa Suffelilla menemisen kokonaan? mut osaat ridata super hyvin ja oon joskus nähny livenä, kun olet ridannu, niin kyllä sulla ne ponit kulkee ihan hyvin peräänannossa ja suht pyöreinä! :)

  VastaaPoista