maanantai 12. helmikuuta 2018

#152 BLOGIEXPO - THE LITTLE PINK PONY EHDOLLA VUODEN RATSASTUSBLOGIKSI!

Se tulee taas! HHF eli Helsinki Horse Fair järjestetään Helsingin Messukeskuksessa, osana GoExpoa. Horse Fair kokoaa yhden viikonlopun aikana hevosihmiset yhteen, tapaamaan uusia ja vanhoja kasvoja. Tapahtumasta löydät eri hevosrotujen edustajia, kilpailuita, esityksiä ja näytteilleasettajien myynti- ja esittelypisteitä. 

Kuva - http://helsinkihorsefair.messukeskus.com/
Eniten odotan messuilta Blogiexpoa. Tänä vuonna hevosblogit ovat tuotu enemmän esille Playsson.net:in  kautta. Hevosbloggaajana uutinen on tietysti super hyvä juttu. Olen itse myös mukana parissa ohjelmassa, joten nyt riittää sitten messuilla ainakin tekemistä! 

Ihan ensimmäisenä, ehkä yksi minun ja blogini merkittävin asia. Pääsin ehdolle Blogiexpoon -Vuoden ratsastusblogiksi. HHF:ssä järjestetään tänä vuonna niin sanottu blogigaala, jossa palkitaan vuoden 2017 parhaimpia hevosblogeja, eri kategorioissa. Kategorioita on kymmenen, joista te lukijat saitte vaikuttaa seitsemään, ehdottamalla suosikkiblogejanne äänestykseen. Viime viikolla tulokset paljastettiin ja seitsemään kategoriaan on nyt neljä blogia ehdolla ja raati päättää loput kolme. Itse olen siis ehdokkaana vuoden ratsastusblogiksi! Olen kiitollinen jokaiselle, joka laittoi nimeni ehdokkaiden listalle. Jo ehdokkaana oleminen merkitsee todella paljon.

http://www.playsson.net/blogiexpo-goes-hhf-aanesta-parasta-blogia/

 (Kuvaa klikkaamalla äänestykseen!) Kuva - playsson.net

Tänään 12.2., kun julkaisen postauksen, aukesi myös varsinainen yleisöäänestys. Nyt jokainen teistä lukijoista, pystyy vaikuttamaan siihen, kuka vie kotiinsa tänä vuonna palkinnon. Jos teidän mielestä minä olisin ansainnut vuoden ratsastusblogi palkinnon, niin voit antaa äänesi täällä. Kanssakilpailijani ovat todella kovia, joten voitto tuntuu aika käsittämättömältä tällä hetkellä. Ainoat, jotka kuitenkin voivat vaikuttaa voittajiin, olette te!

Kategoria, jossa itse olen ehdolla on vain yksi seitsemästä kategoriasta, joihin lukijat voivat vaikuttaa. Idea tähän seuraavaan juttuun on otettu Koukussa viiteen askellajiin -kirjoittajalta Pihlalta. Listaan tähän nyt kaikki muut äänestettävissä olevat kategoriat ja kerron, keille lähti ääni minulta. Muutamassa kategoriassa piti miettiä vähän enemmän, sillä oli vaikea päättää samasta kategoriasta vain yhtä, jota lopulta äänesti.

Kuva - Messukeskus mediapankki / Heidi Koivunen
Kategoriassa "Positiivinen erottuja" ääni lähtee minulta Tuhatta & Sataa -blogille. Mielestäni kirjoittaja käy asioita läpi hyvin positiivisuuden kautta ja muutenkin kirjoittaa hyvin. "Nuori Nousija" kategoriassa ääni lähti Koukussa viiteen askellajiin -blogin Pihlalle! Vaikka kirjoittaja on pitänyt blogiaan vasta reilun vuoden, hän kirjoittaa todella hyviä postauksia. "Vuoden hype" kategoriassa suosikkini oli Hevosvoimat pelissä -blogi. Tykkään kirjoittajan tyylistä tehdä postauksia ja ulkoasu on ihanan simppeli! 

"Vuoden hevosharrastusblogi" kategoriaan sain miettiä hetken pidempään, ketä äänestän. Päädyin lopulta Kylmäverinen Unelma -blogiin, jossa puhutaan raviurheilusta. Erityisesti mieleeni ovat jääneet kirjoittajan mielipide -postaukset. "Visuaalisin blogi" kategoriassa ääni lähtee Porkkanan Voimalla -blogille. Yksi suosikkeihin kuuluvista blogeista, mielettömiä ulkoasuja ja kuvia! Viimeisenä "Vuoden vitsiniekka" kategoria, jossa oma ääni lähti Muuliprojekti:lle. Blogia olen sivusilmällä lukenut ja mikään postaus ei ole ollut tylsää luettavaa. 

Kuva - Messukeskus mediapankki / Petri Mast
Tänä vuonna olen itse myös päässyt messuohjelmaan mukaan. Ylempänä jo mainitsinkin hevosblogien esiin tuomisesta, Blogigaala on varmaan se tärkein, mutta muutakin ohjelmaa on. Kylmäverinen Unelma -blogia kirjoittava Katri pitää minihaastattelun infolavalla, jossa hän haastattelee kolmea nuorta hevosbloggaajaa. Saan kunnian olla yksi kolmesta bloggaajasta, joita haastatellaan. Hieno tilaisuus, enkä olisi uskonut, että jo tänä vuonna nimeni lukee messuohjelmassa! 

Olen itse mukana Horse Fairissa koko viikonlopun eli perjantaista sunnuntaihin. Sain messuille haastattelun kautta ilmaislipun, mutta myös bloggaajapassin, joten sisäänpääsyä minun ei tarvitse kustantaa itse. Lippujen hinnat eivät ole kuitenkaan kovin korkeat, joten olisin ostanut lipun, jos en olisi saanut ilmaista sisäänpääsyä. 
Itse pyörin varmasti katselemassa ohjelmanumeroita ja kilpailuita sekä muutenkin messuhallia ympäri, joten saa tulla moikkaamaan! Lukijoita ja muiden somekanavien seuraajia olisi hauska nähdä! Viikonlopulta tulee varmasti aktiivisesti päivityksiä varsinkin Instagram-storyyn @teamhuida. Joten jos et vielä seuraa hevosinstagramiani, niin nyt on jo korkea aika! 

Kuva - http://helsinkihorsefair.messukeskus.com/
Lähiaikoina on siis tapahtunut super paljon kivoja asioita blogin puolella. En olisi mitenkään alkuun uskonut olevani edes äänestyksessä, saatikka pääseväni mihinkään messuohjelmaan, mutta tässä sitä nyt ollaan! Ehdokkuudesta saan kiittä erityisesti teitä kaikkia lukijoita. Ihan uskomatonta! Käy äänestämässä blogiani sekä muiden kategorioiden blogeja tästä linkistä.

Essi
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Essi, ihana kuulla! :)

    Mukava myös nähdä sut messuilla. Pitääkin tulla seuraamaan tuota haastattelua!

    VastaaPoista
  2. Oli kiva saada sut "vieraaksi". Kiitos maininnasta!

    VastaaPoista