perjantai 15. joulukuuta 2017

#146 JOULUKUUN HAASTELISTA

Inka Robot Unicorns Attack -Blogista haastoi minut tekemään oman haastelistan joulukuulle. Joulukuu on jo puolessa välissä, mutta silti yritän toteuttaa kyseiset asiat tässä kuussa. Näitä kohtia oli aika vaikea keksiä, mutta onneksi sain silti muutaman jutun keskittyä!


Mene Jouluaaton ratsastukseen
-Jos mitenkään poneja riittää niin olen tietenkin heti vapaaehtoinen menemään aaton ratsastukseen! Hoitajilla on tietenkin etuoikeus, mutta jos joku poni sattuu jäämään ilman ratsastajaa niin minä menen.
Tee piparkakkutalo
-Tänä vuonna olen tehnyt jo pari kertaa pipareita, mutta taloa ei ole tullut väsättyä. Ehkä sitten vielä ennen joulua?


★ Ota joulukuvia
-Oli ne kuvat sitten ponien kanssa tai vain itseni, niin joitakin jouluisia kuvia on otettava! 

★ Saa hyvä joulutodistus
-Olen nyt siis peruskoulun seitsemännellä luokalla, joten saan joulutodistuksen. Toivottavasti numerot olisivat ihan hyviä, jos ei ole, parannan kevättodistukseen, joka on se tärkeämpi tällä hetkellä.

Haha throwback 2016 
★ Kuuntele joululauluja
-Niitä löytyykin jo liuta omalta Spotify -soittolistaltani ja olenkin niitä kerennyt jo hieman kuuntelemaan. Ilman joululauluja kuitenkaan itselleni ei tule täydellistä joulufiilistä.

★ Vietä aikaa ponien kanssa

-Olen yrittänyt nyt joulukuussa viettää enemmän aikaa ponien kanssa myös ratsastustunnin ulkopuolella. Joko harjannut huolellisesti ponin kiiltäväksi tai sitten vain istunut pilttuussa juttelemassa.  Tein suoritettavia asioita vain kuusi, sillä aikaa on enään 15 päivää! Toivottavasti saan kaikki kohdat suoritettua uuteen vuoteen mennessä :)

Essi

1 kommentti:

  1. Kivoja haasteita ja muutenkin tosi kiva postaus :)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista