sunnuntai 3. joulukuuta 2017

#144 SUOSIKKI INSTAGRAM-TILINI

En ole kertaakaan blogissani esitellyt, että mitkä instagramtilit kuuluvat omalle seuratut -listalle. Ajattelin esitellä teille top 6 suosikkitiliäni, joita seuraan aktiivisesti sekä muutamia tilejä, joita tykkään seurata. 


Seuraavaksi esiteltävät tilit, EIVÄT ole missään paremmuusjärjestysessä, vaan olen vain laittanut ne sattumanvaraisesti.

 
@tittajaponit tili, kertoo 13-vuotiaan shettisratsastajan ratsasteluista. Tili on täynnä suloisia pikkuponeja, mutta eniten siellä esiintyvät hänen kaksi ratsastettavaa ponia, Vilke ja Noksu. Tilissä pidän eniten julkaisuiden monipuolisuudesta. Sieltä löytyy sekä videoita, että kuvia ja melkein jokaiselta ratsastuskerralta Titta julkaiseekin kuvan tai videon. 
Titta päivittää myös aika aktiivisesti instagramstorya tallilta, jota on kiva katsoa! Jos suloiset shetlanninponit ja muut pikkuponit kiinnostavat, niin tässä on ehdottomasti seuraamisen arvoinen tili.


@team.kuosa tilillä pääset seuraamaan Kilon Tallilla ratsastavan Ranian elämää. Tilillä esiintyy pääsääntöisesti, tässäkin blogissa tuttu, Ruusu-poni. Kuitenkin muitakin ratsastuskoulun poneja esiintyy julkaisuissa.
Tilissä pidän eniten siitä, että siellä on paljon videoita. Tykkään itse ainakin katsoa niitä, sillä ne ovat kivasti muokattuja. Kuvien ja videoiden laatu on hyvä! Rania kirjoitaa myös hyvin kuvatekstit, jotka on helppo lukea, sillä ne ovat tarpeeksi lyhyitä, mutta kertovat kuitenkin asian.


@th.equestrian tili kertoo 14-vuotiaan Tian ratsastuksista. Tialla on puolylläpitoponi Harry, joka esiintyykin tilillä eniten. Hän ratsastaa myös montaa muuta ponia, joten nekin sitten näkyvät julkaisuissa. 
Tilille tulee hyvälaatuisia kuvia ja suht. paljon videoita, josta pidän todella paljon! Suloiset ponit ja hienot kuvat, voiko parempaa olla? Tia kirjoittaa kuvatekstit hyvin ja niistä saa heti käsityksen, miten esimerkiksi estevalmennus on mennyt ja mitä tehtävää on tehty.  Hän ratsastaa myös tosi nätisti, joka on ihailemisen arvoinen asia! @team.nikkanen tilillä esiintyy poni, nimeltä Wili ja sen omistaja Julia. Tilillä pääsee seuraamaan ratsukon treeni- ja kisakuulumisia. Julia on todella taitava ratsastaja ja poni miellyttää ainakin omaa silmää ja meno näyttää hyvältä! 
Suloinen poni on varmasti yksi syy, miksi tiliä seuraan. Siisti ratsastaminen näkyy videoilta ja niitä on ilo katsoa. Kuvat ovat pääosin hyvänlaatuisia. Tilille tulee juuri sopivasti este- ja kouluvideoita. 


@neatheninja tilin takaa löytyy 17-vuotias Nea. Hän käy tunneilla Viikin Ponikoulussa. Julkaisuissa esiintyvät ponikoulun poneja ja hevosia. Eniten kuitenkin julkaisuissa näkyvät kaksi kimoa ponia, Armas ja Amiro.
Tilillä pidän eniten siitä, että kuvia ja videoita katsoessani, en kyllästy. Nea kertoo aika yksityiskohtaisesti, miten on mennyt ja itse tykkään siitä. Kuvien ponit ovat myös hurjan suloisia, joten siksi kyseinen tili löytyy seurattujen listaltani.


@aida.nyman on yksi niistä ratsastajista, joita ihailen. Hänen ratsastuksensa näyttää niin helpolta ja sitä on ilo seurata. Kisakaverina Aidalla toimi suloinen Rocks. Tilillä pääsee pääosin seuraamaan ratsukon kisakuulumisia. 
Tilissä tykkään eniten kuvien laadusta ja määrästä. Kuvateksteihin ei ole tungettu mitään ylimääräistä, vaan jo yksi tai kaksi lausetta pystyvät kertomaan asian. Kilpailuista tulee yleensä aina video radasta, joka on hyvä asia. Aidan päivitystahti on mielestäni sopiva. 


Tähän loppuun mainitse vielä muutaman tilin, joita seuraan syystä tai toisesta :

@janinalaaksonen_dressage, @teamaitola & @teamjukonen - Kiva päästä seuramaan ratsastajan ja hevosen kehittymistä ratsukkona.

@melequestriann, @esruequestrian & @huiponpon - Kaikki käyvät samalla tallilla kanssani, ja tykkään lukea miten muiden tallilaisteni tunnit ovat sujuneet. 

@team.nordman, @teamutillo & @onnenpotku - Hekin käyvät samalla tallilla ja tykkään tileissä julkaisuista, kuvien määrästä ja kuvateksteistä.

@tiitijatexas, @karojapimpula & @ellajayksisarviset - Kaikilta tileiltä löytyy todella suloiset nelijalkaiset!


Löytyykö sinun seurattujen listalta näitä samoja tilejä? Jos ei, niin kannattaa ainakin käydä katsomassa! 

Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti