sunnuntai 15. lokakuuta 2017

#141 VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ

1.
"Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä..." Kumpa asiat olisikin noin.
Syksy kirjaimellisesti tuli ja talvi tekee tuloaan. Yhtään ei ole innostanut nuo sateiset ja kylmät kelit. Varsinkin kouluun lähtö on ollut hankalaa, kun ei minkäänlaista motivaatiota löydy kävelemiseen bussipysäkille. Ja se johtuu ainoastaan säästä. Siksi ajattelin, että on hyvä palata muutama kuukausi taaksepäin kesään, kun oli vielä valoisaa ja lämmintä. Tai no, niin lämmintä, kuin nyt Suomessa pystyy olemaan. 

Nyt kuitenkin olisi luvassa paluu kesäkuviin ja niitä olikin super iso määrä. Kiitos vielä kaikille ketkä olivat minun kesässäni mukana!


2.
3.
Kolme ylempää kuvaa ovat meidän mökiltä. Tekisi kyllä niin mieli palata noihin hetkiin takaisin! 1. kuva on otettu heinäkuussa, kun Nuttis oli mukanamme mökillä. Ahkerasti se jaksoi uida ja juosta pallon perässä! 
2. kuva on tilannekuva, kun käytiin pienellä lenkillä ja päädyttiin tarkastelemaan vettä. En muista miksi molemmat katsoimme samaan suuntaan, mutta jotain varsin kiinnostavaa siellä oli. 3. kuva on ihanasta auringonlaskusta. Jos ei muuta, niin tuolla sai super paljon hienoja kuvia taivaasta. Se oli joka ilta erilainen, joten kuvia on monessa eri värissä!

4.
5.
Jääkiekko, kun on suuri osa elämääni niin sitäkään ei kesästäni puuttunut. Elokuun alussa pelattiin Tampereella pienimuotoinen "turnaus", jota sitten mökkimatkalla oltiin katsomassa Kuvia sieltäkin tuli otettua ihan mukavasti ja tuo 4. kuva on suosikkini koko siltä päivältä.

6.
7.
Kesäiltoja tuli vietettyä toki kotonakin ja edelleen Nuttiksen kanssa. Nämä molemmat ovat minun suosikkikuviin kuuluvia kuvia! Varsinkin tuo alempi, jonka on ottanut kaverini Anu. Jotenkin siinä on niin rauhallinen tunnelma.

8.
9.
Kesän kohokohta oli tietenkin Perniön Ponitallin leiri! 8. kuva on toiselta illalta, kun käytiin ottamassa kuvia ponien kanssa. Oli toi Luke-poni kyllä niin pieni, mutta silti tosi symppis. 
9. kuva on ottamani. Tykkään tuosta maisemasta ja muutenkin tunnelmasta. Ikävä on kyllä kova, kaikkia leirillä olleita. Ihmisiä, poneja ja jopa kissoja!

10.
11.
10. kuva on alakoulun viimeiseltä luokkaretkeltä. Se oli toukokuun viimeisenä päivänä, joten lasken sen nyt kesäksi. Oli kyllä ihana päivä parhaiden kavereiden kanssa! Toinen kuva onkin sitten kevätjuhlan jälkeen otettu. Ja koska elokuu on vielä kesää, niin tutustuin myös Trudyyn. Olen kyllä ilonen, että olen päässyt treenailemaan tän vauvan kanssa. Kehitystäkin on tapahtunut, kun poni osaa jo melkein väistöt! Vieläkin se vähän menee sekaisin omissa jaloissaan, mutta koko ajan mennään ylöspäin!


Tulee aina hyvä mieli, kun katsoo vanhoja kuvia. Toivottavasti piditte postauksesta ja saa toki kommentoida, mistä kuvasta piditte eniten! :)

Essi

5 kommenttia:

 1. superkiva postaus! kaikki kuvat on aivan mahtavia ja kivasti otettuja! mun lemppareita ehkä
  kuitenkin nuo perrakuvat, sekä Nuttiksesta otetut kuvat. ;)<3. nonns

  VastaaPoista
 2. Todella ihania ja hyvin otettuja kuvia! Erityisesti 3 ja 7 kuvat ovat lemppareitani, niissä molemmissa ihana tunnelma, joka välittyy hyvin myös tänne ruudun toiselle puolelle!

  Itsekkin sain tänään julkaistua ulos kesäkooste postauksen. Ai, että kun tuli niin ikävä kesää ja sitä lämpöä ja kaikkea iloa, mitä silloin oli sekä niitä hetkiä, milloin ei ollut kiirettä minnekkään! Onneksi kohta on taas pieni tauko kouluarjesta, kun pääsee viikon päästä syysloman viettoon!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Superkivoja kuvia. Toivat kyllä piristystä synkkään tunnelmaan. Olispa jo kesä! Suosikkini olivat ehdottomasti 7 ja ensimmäinen Trudy-kuva :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja kiva postausidea! Harmaan ja synkän syksyn keskellä paluuta kesään haikailee, mutta onneksi nyt on kaunis ruskan aika. Ja pian on joulu! :D

  Oman kesän kohokohta oli ehdottomasti lomamatka kreikkaan ja ratsastusleiri meidän tallilla. Kreikassa oli ihanan lämmintä, ja leirillä oli tosi hauskaa.

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Voitko tehä lempi ratsastuskuvat osa 2??:)

  VastaaPoista