lauantai 30. syyskuuta 2017

#139 BANNERIHISTORIA OSA 1


Blogini näyttää tällä hetkellä ihan erilaiselta, kuin kolme vuotta sitten. Niin ulkoasullisesti, kuin kirjoituksellisesti. Varsinkin ulkoasu on muuttunut blogihistoriani aikana erittäin monta kertaa. Tänään olisi vuorossa siis näyttää teille ripaus bannereista, jotka ovat joskus olleet blogissani! Kaikki bannerit eivät tosin ole tallessa, vaikka yritinkin niitä kovasti etsiä. Ehkä kuitenkin pärjäämme näillä? 

(Bannerit joissa on valkoinen tausta ovat läpinäkyviä!!)

Ei ole minun tekemäni, eikä tuo alempikaan.


Huomaa varmaan, kuinka upeita bannerit olivat. Tarkoitan erityisesti tällä tuota itse tekemääni alinta. Niin yksinkertainen, kun voi olla. Tein tuohon aikaan bannerit pizap -nimisellä sovelluksella.


Tämä ei ole tekemäni
Blogin nimikin pääsi vaihtoon useaan kertaan. En omistanut tuolloin vielä kunnon kameraa, joten pienen liilan pokkarin voimalla mentiin.Nämä olivat ensimmäisiä bannereita, joista muistan olleeni ylpeä. Tosin voisin sanoa, että opin tuolloin Gimpin käytöstä uusia tekniikoita ja vaikka eivät nuokaan ole päätä huimaavia teoksia, olin kehittynyt silti.

Tämä ei ole tekemäni.

Näihin olin jo silloin todella tyytväinen. Tuo alempi tekemäni, oli minulla blogissa todella pitkään. Järkkärikin oli päässyt käyttöön, joten kuvat olivat paljon parempilaatuisia!


Aikoinaan blogin nimi oli myös Ruusuilla tanssimista, kun Ruusu niminen poni oli vakkarinani. Vieläkin tykkään tuosta nimestä, mutta jotenkin se vain vaihtui tähän, mikä nykyinen on. 


Olin tässä vaiheessa jo kehittynyt aika paljon bannereiden tekijänä. Tykkäsin tehdä niitä tuolloin todella paljon. Tässä kohtaa tuli tämä The Little Pink Pony -nimi.Bannerit säilyttivät koko ajan samanlaisen yksinkertaisen tyylin. Harjoittelin rajaamaan kuvia, vaikken siinä mestari ole vieläkään ja kehityin. Blogissani myös toimi pitkään banneripaja, mutta joskus 2016 elokuun ? alkupuolella otin sen pois.


Tämä eikä alempi ole tekemiäni.


 Edelleen säilytin saman yksinkertaisen tyylin. Bannerit eivät koskaan ole olleet tekeminäni mitenkään erikoisia, mutta ne ovat sopineet tyyliini. 

Tässä oli ensimmäinen osa bannerihistoriaani! Vielä jäi paljon bannereita tästä pois, mutta voin luvata, että toinen osa on tulossa. 

Essi

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, tätä oli tosi viihdyttävä, mukava ja selkeä lukea :) Oot kyllä kehittynyt bannereiden teossa hurjasti!

  VastaaPoista
 2. awwee en kestä ruus ! <33 nonns

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, jossa näkee miten oot kehittynyt bannereiden teossa! :)

  VastaaPoista
 4. Vau, oot kyllä kehittynyt alkuajoista tosi paljon! Toi viimeisin banneri tässä postauksessa on musta ihan kiva, samoin tuo jouluinen. Itekkin oon suunnitellut tekeväni tällaisen postauksen, tosin ihan kaikki bannerit eivät taida olla tallella, mutta ehkä silti saisin jonkin sortin bannerihistoriani tehtyä, ei sullakaan tässä ollut sanasi mukaan kaikkia, niin varmaan onnistuisi multakin!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tämmösiä "kehitystarinoita" on todella kiva lukea :D Todella hyvin olet kyllä tosiaan kehittynyt. Seuraavaa osaa innolla odottaen...!

  VastaaPoista