perjantai 22. syyskuuta 2017

#137 LUKULISTA TÄYNNÄ UUSIA BLOGEJALähiaikoina olen tutustunut moneen uuteen blogiin. Pääasiassa Hevosbloggaajat -Whatsapp ryhmän kautta. Tässä postauksessa esittelen muutaman blogin, jotka ovat päässeet kesän aikana lukulistalleni. Tietenkin olisi vielä enemmän blogeja, joita haluaisin esitellä, mutta halusin postaukseen vain muutaman.

http://elaimetsydammessa.blogspot.fi/

Eläimet sydämmessä -blogia kirjoittaa 14-vuotias tyttö nimeltä Aino. Blogi kertoo hänen koirastaan Lorusta ja tietenkin ratsastusharrastuksesta. Aino ratsastaa myös ratsastuskoulussa, joten siinä ehkä yksi syy miksi tykkään blogista? Blogilla on myös erottuva tyyli. Teksti on sujuvaa ja helppolukuista, kuvat ovat isoja, hyvälaatuisia, enkä kyllästy, kun luen tekstiä. 
Olen myös huomannut, että Aino osaa kommentoidamuiden blogeihin todella positiivisesti ja rakentavasti. Minunkin blogiin hän on eksynyt, niin kommentit ovat olleet todella ihania!


Fairy Dust -nimeä kantavaa blogia kirjoittaa 13-vuotias Heidi. Blogi kertoo hänen ratsastuskouluelämästään, kahdella eri tallilla. Heidi käy myös samalla tallilla, kuin minä, joten on kiva lukea postauksia, miten hänellä ovat sujuneet tunnit! Blogilla on aika monta päätähteä kuten tässäkin olevat Suffeli ja Trudy. 
Heidi on blogannut vasta vähän aikaan, mutta teksti on aika sujuvaa. Muutamia kirjoitusvirheitä vielä löytyy, mutta eiköhän sekin kehity ajan myötä. Kaikista postauksista löytyy myös hyvälaatuiset, isot kuvat. 

http://www.tuhmaponi.fi/


Tuhmaponi -blogi nousi lukulistalleni vasta ihan pari viikkoa sitten. Kyseistä blogia kirjoittaa kolmekymppinen Mari. Ne ketkä käyttävät instagramia, on tämä ratsukko varmasti monille tuttu. Blogi kertoo Marin sekä hänen poninsa Vantun elämästä. 
Rakastan blogin omaperäisyyttä. Marilta löytyy oma tyyli kirjoittaa, vaikka blogi ei ole ollut kauaa edes pystyssä. Kuvat ovat todella hyvänlaatuisia, huumorilla varustettuja, joten en ikinä kyllästy blogin postauksia lukiessani!


http://breeezyprince.blogspot.fi/

Breezy Prince -blogia kirjoittaa 16-vuotias Sara. Blogi kertoo Saran ja hänen omistamastaan Padi ponista. Hurjan suloisilla kuvilla ja hyvällä tekstillä varustettu blogi onkin jo yli 600 ihmisen lukulistalla! 
Tykkään erityisesti blogin ulkoasusta. Niin simppeli, mutta silti niin kiva. Eipä postauksissa tai kuvissakaan valittamista ole. Kaikki postaukset on siististi kirjoitettu eikä mistään puutu erittäin suuri -koossa olevia kuvia.


Ponivoimat pelissä -blogin takana on 12-vuotias Eevi. Blogissa hän kertoo ratsastuskoulun tunneista ja omasta hevoselämästään. Blogissa seikkailee myös shettisruuna Aapo, josta Eevi kirjoittaa aktiivisesti. 
Blogissa tykkään erityisesti yksinkertaisesta, mutta silti hienosta bannerista. Teksti on hyvää siihen nähden, että kirjoittaja on vasta 05 syntynyt! Kaikista postauksista löytyy myös kuvia, joka on tietenkin pelkkää plussaa.Tälläinen postaus tällä kertaa! Kiinnostaisiko teitä osa kaksi tästä? Oliko joku blogeista sinun lukulistallasi? Alas saa linkata blogeja, joita luette, jotta löytäisin vielä lisää uutta luettavaa! Toki omankin blogin saa laittaa :)

Essi

5 kommenttia:

 1. Aaaa kiitos Essi <3 Tosi asiallinen, selkeä ja helppolukuinen postaus!

  VastaaPoista
 2. Superkiva postaus ja ehdottomasti toinen osa myös! :D Kerroit hyvin selkeästi ja tän jaksoi helposti lukea loppuun kiinnostuksella. Itse seuraan myös näitä kaikkia blogeja, sekä monia muita. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Ihanaa että tykkäät blogistani :)

  ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana, kiitos paljon Essi! Mukavaa, että blogisi miellyttää minua!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihana, kiitos paljon Essi! Mukavaa, että blogisi miellyttää minua!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista