perjantai 7. heinäkuuta 2017

#120 KUVAHAASTE

Moikka!

Taas ei ole tullut postausta vähään aikaan, mutta ei ole oikein ollut aihetta kirjoittaa. Ratsastamaan en ole päässyt kauden viimeisen tunnin jälkeen, joten en ole voinut kirjoittaa ratsastuspostauksia. Onneksi sunnuntaina suuntaan Perniön Ponitallille ratsastusleirille, joten sieltä sitten tulossa piitkä leiripostaus. 

http://viisiaskellajia.blogspot.fi/ blogin Pihla, haastoi minut tekemään tämän kuvahaasteen. "Tämän postauksen ideana on siis etsiä kuva joka kuvastaa yhtä sanaa, esim. kuva joka on hassu tai siinä näkyy ystävyys. Ensimmäiset viisi tunnetta ovat samat kuin postauksessa jossa minut haastetiin, mutta lisäsin pari lisää!" Näin lukee Pihlan blogissa ja siinä olikin aikalailla selitetty haasteen idea. 

Onnistuminen :


Kuva on Suffelin ja minun ensimmäisistä koulukisoista, mistä tulikin sija 1/16! Tämä kuva, kuvaa onnistumista, sillä olin niin ylpeä ponista, joka käyttäytyi kisatilanteessa kunnolla. Silloin tuntu, että prosenteilla ei ole väliä, saatikka sijoituksella, kun omasta mielestä rata oli onnistunut. 

Hauska :


Kilon yksi uusimmista poneista, Trudy. Kuva on otettu 14.5 estekisojen jälkeen, kun ponit pääsivät tarhaan. Trudy olikin sitten hyvä kuvattava ja siitä tuli monta kivaa kuvaa! Tämä oli mielestäni hauska, kun poni haukoittelee ja korvat ovat ihan hörössä.

Rakkaus :


Vaikka tästäkin päivästä on kohta kaksi vuotta, niin jotenkin se on jäänyt vain mieleen. Kuvasta välittyy mun mielestä välittäminen ja se rakkaus. Tuolloin alkuaikoina varsinkin, rakastin Ruusua enemmän, kuin mitään. Ja voi että, kun mä olen ollut lyhyt! Olen tuossa varmaan abaut 145cm ja nyt 165cm, joten itse ainakin huomaan eron. 

Onnellisuus :


Ensimmäinen kerta, kun menin Suffelilla pitkästä aikaa. Se syy miksi valitsin tämän onnellisuus kohtaan, on se, että tuolla tunnilla sain Suffelin pidettyä "aisoissa". Se yritti lähteä viemään laukassa, mutta ensimmäistä kertaa tajusin, miten sitä ratsastetaan, kun poni tekee tuota. Olin tunnin jälkeen vain yhtä hymyä! Niin ja tietenkin onnellinen. 

Ystävyys :


Paras kaveri <3 Suffeli on oikeasti minulle samanlainen, kuin ihmisystävätkin. Ehkä parempi jopa? Sille voi puhua kaikesta, eikä se väitä vastaan. Suffelin kanssa on parasta olla vain kahden. Minä rapsuttamassa sitä harjan alta ja poni syö viimeisiä heiniään. Parasta! Kuvan valitsin siksi, että mielestäni tässä näkyy juurikin tuo ystävyys. Suffelilla korvat hörössä ja mäkin näytän ihan kohtuulliselta ;)

Odotus :


Hevoskuva tämä ei ole, mutta en koe sitä esteeksi, etten voisi sitä tänne laittaa. Kuvassa on Nuttis, yksi lämmin ilta, katsomassa auringonlaskuun. Tai eihän se sitä katso, mutta näyttää jotenkin siltä. Jotenkin itselläni tulee olo, että aika pysähtyy, kun katson tätä kuvaa tarpeeksi. 

Sanattomuus :


Tästä kuvasta en osaa sanoa mitään, mutta tässä tilanteessa ei tarvitsekkaan. Ihanaa on kävellä yksin metsässä ja hetkeksi vain pysähtyä hengittämään.

Kiitos vielä haasteesta Pihla! Viisi ensimmäistä kuvaa olivat samat mitkä haasteen antajallakin oli ja lisäsin siihen vielä kaksi lisää, jotta postaus olisi vähän täydempi. Itse en haasta tällä kertaa ketään, mutta jos teet postauksen tästä, niin mainitse ihmeessä blogini :)

Essi

13 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea tämä ja hyvin toteutettu! Omat lempparini olivat tuo rakkaus ja hauska kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea tämä ja hyvin toteutettu! Omat lempparini olivat tuo rakkaus ja hauska kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva postaus! Mun lemppari kuvat olivat varmaan hauska ja ystävyys kohtien kuvat.

  VastaaPoista
 4. Tämä postaus oli kyllä kiva! Tykkään kyllä aina lukea näitä postauksia, missä etsitään sanaan liittyvää kuvaa ja siksi tykkäsinkin tästä! Ja oli muuten hyviä ja kivoja kuvia, erityisesti tuo ystävyys ja odotus!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lukea tälläisiä postauksia ja hyvä, että postaus miellytti sinua! :)

   Poista
 5. Niin ihania kuvia ja kuvastaa jotenkin tuota sanaa tosi hyvin! :) Erityisesti ystävyys ♥
  Tää oli kyllä tosi hyvä postaus, ja nuo sanat on kans todella hyviä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus! :) Hyvät kuvat oot löytäny noille sanoille. Ja leiripostausta odotellessa, Perra on paras ;)❤

  VastaaPoista
 7. aws, toi kuva Trudysta on ihan paras! ❤️
  ja ihana postaus taas kerran! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin tykkään tosta Trudyn kuvasta :) Kiitos!

   Poista