torstai 29. kesäkuuta 2017

#118 TOUKOKUUN SUOSIKIT

Hei!
Mietin, että teenkö edes tätä postausta, sillä kohta on jo heinäkuu. Päätin kuitenkin, että parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Postaus sisältää samoja kohtia, mitä aijjematkin kuukauden suosikit. 
Kuukauden suosikki poni - Suffeli 


Joka postauksessa aina vaan Suffeli, mutta viimein alkoi toukokuussa tuntua, että palaset loksahtavat yhteen. Löydettiin se joku "yhteinen sävel". Poni on alkanut kulkea oikeinpäin ja minä olen oppinut vihdoin tajuamaan miten sitä ratsastetaan. Toivottavasti syksyllä saisin jatkaa Suffelin kanssa, niin päästäisiin kehittymään yhdessä vielä enemmän. 

Kuukauden suosikki kuva - 


 Olin yksi keskiviikko kuvaamassa muutaman ihmisen tuntia, mutta tietenkin akku jäi kotiin. Tunti kerkesi loppua, ennen kun isi toi minulle akun. Kuvasin sitten seuraavaa hevostuntia ja kuvista tuliki ihan super kivoja!
Tässä kuvassa tykkään erityisen paljon tämän hevosen korvista :D En edes tiedä miksi, mutta ne on jotenkin hienot. Valo tuli juuri täydellisesti ja tykkään kuvan väreistä.

Kuukauden suosikki tapahtuma - Luokkaretket


 Toukokuussa olimme luokan kanssa alakoulun kahdella viimeisellä luokkaretkellä. Ensin kävimme Turussa, jonka jälkeen Linnanmäellä. Eri päivinä siis. Turussa kävimme Turun Linnassa ja Käsityöläismuseossa. Oli ihan super kiva päivä, enkä kyllä vaihtaisi pois!
Linnanmäelle menimme sitten viimeisellä viikolla. Sielläkin oli todella kivaa ja yllä kuva minun ja Ninnin perinteisestä lintsiday-ruuasta. 

Kuukauden suosikki blogi - Porkkanan voimalla!
Porkkanan voimalla! -blogia kirjoittaa 17-vuotias Veera. Blogi liittyi lukulistalleni toukokuun aikana. Blogissa tykkään erityisesti ulkoasusta. Se on kivan erilainen, enkä ole tuollaista ennen nähnyt. Tekstit ovat hyvän pituisia, eikä kirjoitusvirheitä löydy. Kuviinkin on selkeästi panostettu, sillä esimerkiksi yhdessä ostosten esittely postauksessa oli ostettu loimia ja ne kaikki oli kuvattu hevosen päällä! Ihanaa panostamista ja lukijallekkin tulee helpompi tulkita miltä asia näyttää. 

Kuukauden suosituin postaus - #116 VIIMEINEN KERTA RUUSUN SELÄSSÄ

 
  Kuukauden suosituimmaksi postaukseksi nousi ratsastuspostaus, jossa kerroin tunnistani Ruusulla. Toukokuussa ei tullut niin montaa postausta, kuin olisin halunnut, mutta tämä nousi niiden kahden muun yli. Näyttökertoja postaus keräsi 102. 

Kuukauden suosikki kommentti / kommentoija - Lyydia


Lyydia on ollut lähiaikoina yksi aktiivisimmista kommentoijista. Hänen kommenttinsa auttavat aina saamaan lisää motivaatiota ratsastamiseen ja bloggaamiseen. Kiitos Lyydialle, että jaksat raapustaa minulle kommentteja! <3


 Postauksesta tuli lyhyempi, mitä olin ajatellut mutta ajatus ei jotenkin kulje. Perniöstä, eli Perniön Ponitallillta tulee kuitenkin kahden tai kolmen viikon päästä pitkä postaus ja ehkä jopa video! 

 Essi

10 kommenttia:

 1. Oi kiitos tosi paljon, ihana kuulla! :)

  Oon tainut jo aiemminkin kommentoida samaa, mutta tämä Suffeli on tosi kivan näköinen pikkuponi. Vaikutatte kyllä hyvältä parilta! Ja leiripostaukset kuulostavat ihanille, mielenkiinnolla odotan niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tykkään sun blogista tosi paljon!
   Kiitos Veera :) Kiva, että keiripostaukset kiinnostavat, niin sitten teenkin sellaisen.

   Poista
 2. Kiva, että mun kommentit motivoi! :)
  Tuo kuukauden suosikkikuva on rakkautta ❤ Ihania juttuja keräsit tähän :)

  Ja odotan innolla tulevaa Perniön ponitalli - postausta! Ja videotakin, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommenteista saan aina hyvän mielen! Kiitos siitä.
   Hyvä, että postaus oli kiva ja, että leiripostaukset kiinnostavat!

   Poista
 3. Voi tuo kuukauden kuva on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! Itsekkin pidän siitä tosi paljon :)

   Poista
 4. Sama suosikkiblogi löytyi myös mun kesäkuun suosikeista! :D mutta hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veeran blogi on ollut nyt monen suosikeissa, kiva että sunkin Pihla! Ja kiitos, hyvä että postaus miellytti :)

   Poista