maanantai 26. kesäkuuta 2017

#117 ALKUKESÄN KUULUMISIA

Moi!

Hehe, missäköhän on ne mun lupaamat postaukset? Motivaatio bloggaamisen suhteen on ollut ihan hyvä, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi mitään. Neljä postausta luonnoksena, jokaisessa viisi riviä tekstiä, mutta siihen se on jäänyt. Haluaisin kirjoittaa, mutta tuntuu ettei vain suju. Siksi päätin jotenkin koota niiden postauksien "aiheet" tähän ja kertoa vain kuulumisiani toukokuulta ja tästä alkukesästä. 


 30.5 oli kauden viimeinen ratsastustunti. Menimme ilman satulaa ja yllätys menin Suffelilla. Tunti meni yleisesti ottaen ihan hyvin, vaikka poni olikin koko ajan aika menossa. Ravissa, varsinkin pääty-ympyröillä, tuli super hyviä pätkiä. 
Laukassa Suffeli oli todella kiireinen ja teki niitä sen pupuloikkia. Keskiympyrällä laukka meni vielä ihan hyvin, mutta kun laukattiin toinen lyhyt sivu lopuksi läpi, niin Suffeli ei meinannut yhtään kuunnella pidätteitä.
Työskentelimme tunnilla pääosin vain ympyröillä ja teimme siirtymisiä. Jäi ihan hyvä fiilis ja olisi kiva jatkaa Suffelilla syksyllä! Vaihdoin tunnin tiistailta keskiviikolle, 17-18 joukkuevoimistelu treenien takia. 


3.6 Sain käteeni alakoulun päättötodistuksen. Numerot nousi viime vuoden todistuksesta ja voin olla vain tyytyväinen. Viisi kymppiä, kolme kasia ja loput ysejä. Keskiarvo 9.0 ja lukuaineissa 9.1. 
Mekkoni ostin Lindexistä, maksoi 20€. En halunnut tuhlata tuohon mekkoon mitenkään erityisen paljoa rahaa, sillä käytän sitä todennäköisesti vain kerran. Kevätjuhla oli 9-11. Kutosten kukitus ja muutama laulu, jonka jälkeen otettiin parin kaverin kanssa muutamat kuvat. Nyt on niin, että molemmat parhaat kaverini, ketkä olen tuntenut koko alakoulun, menevät eri kouluun, kuin minä, joten tuo oli viimeinen yhteinen päivämme peruskoulussa. 


Kesäloma on alkanut ihan hyvin, vaikka en olekkaan mitään erityistä tehnyt. Voimistelutreeneihin meni kolme ensimmäistä viikkoa, vaikka ei treenejä nyt joka päivä ollut. Ratsastamaan en ole vielä päässyt. Minun piti myös mennä taluttamaan ak-leirille, mutta kun taluttajia ei tarvittukkaan niin paljoa, niin jäin pois. Talutin vain maanantaina kaksi tuntia, joista sitten lopulta sain syksylle yhden ratsastustunnin. 


 Asiasta toiseen, mutta Perraan on enää alle kaksi viikkoa! Vuoden odotus on kohta ohi ja pääsee taas viikoksi rentoutumaan ihan kunnolla sinne metsään. Olen jo vähän suunnitellut, että mitä tunteja otan ja ketä toivon. Hoitoponiksi toivon Ponitaa ja aikalailla sitä myös kaikille tunneille. Olisi kiva kokeilla myös ehkä jotain hevosta? 
Ajattelin tehdä joltain leiripäivältä videopostauksen tänne blogiin, jos vain jotenkin jaksan kuvata sellaisen.

 
Tälläinen on ollut minun alkukesäni. Toivottavasti teilläkin tulee olemaan hyvä kesä!

Essi

6 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen ja pirteä postaus, tää oli kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvä, että tää pirteys välitty toisellekkin puolelle ruutua :)

   Poista
 2. Komppaan Matzua, itellekin tuli pirteä ja hyvä fiilis tämän luettuani :)
  Sulla on tosi hyvä keskiarvo! Onnea seuraavalle lukukaudelle ja myös ihanaa kesälomaa ❤🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvä, että pirteys välittyi sinnekkin! Yllätyin itsekkin tuosta keskiarvosta, kun odotin paljon huonompaa. Kiitos paljon ja hyvää kesälomaa myös sinulle <3

   Poista
 3. Teksti hyvää, mutta todella lyhyttä. Poistaisin itse kuvista reunat koodeilla ja vaihtaisin kuvakooksi erittäin suuren. Itseäni jäi hieman mietityttämään, että kuka on Suffeli, mikä on Perra yms. Olisi kiva, jos kertoisit aina hieman taustoja. Vakituiselle lukulistalle kun ei kuulu, niin harva tietää missä mennään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon rakentavasta palautteesta!

   Poista