sunnuntai 7. toukokuuta 2017

#113 HUHTIKUUN SUOSIKIT

Moikka!

 Tänään olisi taas vuorossa kuukauden suosikit. Huhtikuussa kävinkin kuvailemassa aika paljon kavereideni ratsastuksia ja muutenkin tapahtui aika paljon. Kaikki koottuna suurinpiirtein tässä postauksessa. 

Kuukauden suosikki poni - Suffeli Tätä ei kenenkään ollut ehkä vaikea arvata? Suffelilla menin koko huhtikuun ja siitä on tullut minulle este- ja kouluvakkari. Tän ponin kanssa oon tajunnu tän kuukauden aikana niin monia asioita. Minulla on mennyt useammin, kuin kerran hermot poniin, mutta sitten sieltä ollaan noustu ja huhtikuu oli hyvä päättää koulukisojen voittoon!

Kuukauden suosikki tapahtuma - Koulukisat 23.4


Huhtikuussa mitään erikoisia tapahtumia ei ollut, mutta koulukisat oli tosi kivat. Siellä Suffelin kanssa mentiin Helppo C ja voitettiin! Poni oli ihan super jees silloin. 

Kuukauden suosikki kuva - 


Tässä kuvassa on Melli ja Ruusu. Kuva on otettu ihan huhtikuun alussa otetusta Ville Vaurion kouluvalmennuksesta. Sieltä tuli muitakin kivoja kuvia, mutta tämä valikoitui suosikikseni. Mökiltäkin oli kivoja kuvia, mutta valitsin tämän tällä kertaa. 

Kuukauden suosikki instagramtili -

A post shared by Tuhmaponi (@tuhmaponi) on

Seurasin extra paljon huhtikuussa Tuhmaponi-igtiliä. Olen seurannut tiliä jo aika pitkään, mutta tässä kuussa olin ns erittäin aktiivinen, jos noin voi sanoa. Katsoin jokaista liveä ja tykkäilin kuvista. Tilissä tykkään julkaisutahdista ja kuvien laatu on hyvä. Videot on myös kiva lisä!

 Tykätyin Instagramkuva - 


Kuukauden suosikki oheisliikunta - Kävely

Tykkäsin erityisen paljon kävellä huhtikuussa. Varsinkin metsässä kävely on ihanaa ja samalla rentouttavaa! Joka arkipäivä tulee kuitenkin käveltyä kouluun, sieltä kotiin ja välillä bussipysäkille. 

Kuukauden suosikki vaate - Velourhousut


Velourhousut ovat ehkä maailman mukavimmat housut. Käytin niitä huhtikuussa jotenkin erityisen paljon, mutta en yhtään ihmettelekkään. Farkut on ihana vaihtaa koulun jälkeen velourhousuihin!


 Sitten vielä loppuun vähän blogin tilastoja huhtikuulta. 

Näyttökertoja huhtikuussa - 1619, joka on huomattavasti vähemmän, kuin viime kuussa. Silloin näyttökertoja oli yli 2900. 


Essi

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Olis kiva joskus nähdä enemmänkin sun ottamia kuvia muista ratsukoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuolta mun kuvasivulta essihuida.kuvat.fi/ löytyy mun ottamia kuvia ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja melkein sitäkin ihanampi postaus ❤ Tykkään todella paljon sun blogista, selvästi tähän on panostettu! Olen varmasti uusi lukija! :)

  VastaaPoista