maanantai 10. huhtikuuta 2017

#106 MAALISKUUN SUOSIKIT

Moi!

Taas olisi vuorossa suosikit-postaus. Ensin ajattelin, että en tee tätä, mutta kun kuitenkin tykkään tehdä näitä, niin miksikäs sitten ei? Kohta ollaankin jo huhtikuun puolessa välissä, mutta halusin silti julkaista tämän. Paremmin myöhään, kun ei milloinkaan?

Kuukauden suosikkiponi - Suffeli  Maaliskuussa pääsinkin Suffelin selkään muutaman kerran. Jotenkin taas moni uusi asia valaistui mulle, kun menin Suffelilla. Oon saanut myös hyviä vinkkejä ratsastukseen uudelta opettajaltamme, varsinkin Suffelin ratsastamiseen. Suffeli on muutenkin tosi kiva poni ratsastaa ja mun tyylinen kaiken lisäksi!


 Kuukauden suosikki tehtävä - PuomitPuomeja pääsin menemään maaliskuussa kerran, Suffelilla. Itse en tykännyt ennen puomeista, mutta nyt aloin taas tykkäämään niistä! Suffelin kanssa se oli vielä jotenkin extra hauskaa, kun poni oli koko ajan korvat hörössä ja menossa. Mietin hetken ottaisinko esteet vai puomit, mutta päädyin puomeihin. 


Kuukauden suosituin postaus - #99 KAIKKI HYVÄ PÄÄTTYY AIKANAAN


  Arvasin, että tämä postaus nousee kuukauden suosituimmaksi. Kerroin siis miksi minun ja Ruusun tie päättyi. Postaus keräsi 307 näyttökertaa ja nousi koko blogin toiseksi suosituimmaksi postaukseksi.


Kuukauden suosikki kuva -


Valitsin tämän kuvan, sillä maaliskuussa en kuvaillut oikein muuta, kuin Horse Fairissa. Monia muitakin kivoja kuvia sieltä oli, mutta tämä valikoitui suosikikseni. Harmi kun huhtikuun alussa olin kuvaamassa Ville Vaurion valmennusta ja sieltä tuli super kivoja kuvia, mutta se oli huhtikuun puolella, joten niitä en voinut tähän laittaa :(


Kuukauden suosikki kommentti/kommentoja - Aino Tervonen
"Eikä, onneksi Ruusu ei lähde kokonaan pois elämästäsi! On kyllä upeeta, että joku pystyy luopumaan omasta hoitoponista sen takia, että haluaa antaa pienimmille innokkaille ratsastajille myös mahdollisuuksia omaan hoitoponiin" 

 Tästä kommentista tuli niin hyvä mieli! Kiitos Ainolle ihanasta kommentista <3
Kuukauden suosikki sarja - Riverdale

http://www.spoilertv.com/search/label/Riverdale

Kyseinen sarja on noussut kyllä ihan ykkössuosikikseni! Sarja kertoo teini-ikäisestä Archiesta ja hänen kavereistaan. Sarjaa on kuvailtu mysteeridraamaksi, mikä on kyllä ihan totta. Sarjassa tutkitaan kuolleen Jason Blossomin murhaa ja siinä sivussa tapahtuu kaikkea muuta jännittävää! Oma suosikki hahmoni Riverdalesta on ehdottomasti Jughead. 


Kuukauden suosikki blogi - Step by StepAnteeksi, että sama blogi suosikeista toiseen, mutta maaliskuussa Emman blogissa tuli niin paljon kivoja ja hyödyllisiä postauksia, että olisi ollut ihme jos tähän olisin valinnut jonkun toisen blogin!

 Essi

4 kommenttia:

  1. Tää oli oikein kiva postaus! Tuo suosituin postaus oli kyllä hyvin toteutettu, mitä nyt kävin lukemassa sitä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva ja hyvin toteutettu postaus!:)

    VastaaPoista