torstai 23. maaliskuuta 2017

#103 HORSE FAIR 2017

Moi!
Olin siis viime viikonloppuna Horse Fair-messuilla. Pääsin menemään sinne vain lauantaina, vaikka bloggaajapassi olisi oikeuttanutkin pääsyn jokaisena päivänä. 
Kokonaisuudessaan messut olivat ihan hyvät. Ehkä ei mitkään parhaimmat, mutta ihan ok.
 "Ostosalue" eli se missä oli myyntipisteet tms. oli mielestäni hyvän kokoinen. Olisin tosin kaivannut esim Hööksin myyntipistettä, vaikka olihan siellä toki Horzen myyntipiste. Kun tälläselle ratsastajalle, kuin minä, joka ei tykkää ostaa mitään kallista, niin juuri joku Hööks on mulle ihan tarpeeksi hyvä kauppa ja sieltä saan kaiken tarvittavan. 

 
Ohjelmat mistä pidin, olivat esteratsastuksen Big Tour ja Small Tour sekä Dressage meets Western. Esteratsastuksesta tykkäsin varmaan eniten kuvien takia. Mitä isommat esteet, sen helpompaa kuvata? Kun ratsukko oli ilmassa niin pitkään, niin tarkennuksenkin kerkesi (jotenkin) saada!
Dressage meets Western oli taas ihan toisenlainen, kuin esteratsastus. Ensin siinä lännenratsukko ja kouluratsukko tekivät omia liikkeitään ja lopuksi vaihtoivat hevosia. Oli erittäin mielenkiintoista seurata, kuinka kouluratsastaja menee lännenhevosella ja toistepäin.

Messuilla oli myös super söpöjä miniaaseja ja laamoja! Tollasen miniaasin voisin ihan hyvin ostaa joskus?Itselläni mukaan ei tarttunut kuin kolme asiaa. Kannusremmit sekä koiralle ja hepoille herkkuja. Kävin myös kiertelemässä vieressä olevilla GoExpo messuilla ja sieltä mukaan tarttui kirja. GoExpossa kävin juttelemassa parin miehen kanssa, ketkä valmistavat esimerkiksi jääkiekko joukkuelle paitoja. Kuten IFK:lle! 
 Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti