maanantai 13. maaliskuuta 2017

#101 MINÄKIN HORSE FAIRISSA?

Moi!

Tämän kertainen postaus liittyykin tänä viikonloppuna oleviin Horse Fair-messuihin. Ja kyllä itse olen tulossa sinne. Hain messukeskukselta sinne bloggaajapassia ja sain sen! 
Viime vuonna voitin Etenemisen tempo-blogin arvonnasta lipun messuille, mutta en tietyistä syistä, sitten päässytkään menemään. Tänä vuonna olen kuitenkin mukana. 

"Helsinki Horse Fair on tapahtuma meille kaikille, joille hevoset ovat intohimo. Se tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa yhdellä kertaa, olitpa sitten harrastaja tai alan ammattilainen.
Helsinki Horse Fair -tapahtumassa pääosassa ovat messujen todelliset tähdet – hevoset ja ponit, jotka esiintyvät vauhdikkaissa ohjelmissa ja kilpailuissa. Messuilla pääset näkemään myös monia hevosrotuja, joihin et välttämättä joka tallilla törmää.
Innostu ohjelmista, jännitä kisoja ja nauti esityksistä. Päivitä tietosi infolavan esityksissä ja koe työnäytökset kasvotusten.
Messuilla voit tehdä myös hyviä ostoksia, sillä mukana ovat myös suurimmat alan erikoisliikkeet, yhdistykset, maahantuojat ja yrittäjät. Hyödynnä ostosmahdollisuudet ja ohittamattomat messutarjoukset!" 

Näin lukee Messukeskuksen sivuilla. Itseäni erityisesti kiinnostaa esteratsastus messuilla. En ole pitkään aikaan nähnyt livenä "kunnon" esteratsastusta. Tarkoitan tällä 120cm ylöspäin olevia esteitä. Ajattelin myös käydä katsomassa ratsastajan kehonhallinasta ja istunnan toiminnalisuudesta eri askellajeissa kertovaa messuohjelmaa. 

Horse Fairista tulee varmasti postaus tänne blogiin ja ehkä instagramin "my storyyn" voisin kuvailla jonkinnäköisen My Dayn? (@team.huida)

Lisää tietoa saat Messukeskuksen omilta sivuilta, sekä Horse Fairin omilta sivuilta.

Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti