perjantai 2. joulukuuta 2016

#76 NUTTIS VASTAA


Hau!

Minä täällä, Nuttis. Pääsin kirjautumaan Essin tunnuksilla tänne blokkeriin, joten kirjoitan teille postauksen. Tai sillä nimellä Essi ainakin kutsuu niitä. Essin kaverit kysyivät minulta kysymyksiä ja niihin sitten yritän vastata. Voisin kuitenkin kertoa näin aluksi karvan verran itsestäni. 

Olen siis Nuttis. Rodultani olen novascotian noutaja. Olen kahdeksan vuotta vanha. 
 En halua kertoa enempää, sillä kysymykset odottavat!


1. Mikä minun nimeni on?
Nimeni on Nuttis

2. Minkä rotuinen Nuttis on?
Olen novascotian noutaja, kuten tuossa mainitsinkin jo.

3. Lempiherkkuni?
Tykkään todella paljon sellaisesta naudanlihan ja marjan makuisesta puruluusta! Sitten sellaiset kanan makuiset herkut on myös hyviä. Toisaalta tykkään syödä kaikkea mahdollista ruokaa mitä eteeni tulee ;) Söin kerran jopa Essin laskiaispullan! Se oli hyvää...


4. Harrastatko Essin kanssa jotain lajia?
En harrasta, sillä olen aika vanha, mutta silloin tällöin Essi laittaa pienen agility radan. Tykkään hypätä, mutta välillä on kiva luistaa menemällä ali tai sivusta ohi. Tai sitten vaan tykkään pysähtyä ennen estettä. Välillä Essillä menee hermot, mutta sitten, kun olen pelleillyt tarpeeksi hyppään vielä kiltisti kerran ja sitten lopetamme :) 

5. Milloin tulin Essin perheeseen?
En ole Essin oma koira, vaan minut omistaa sen serkut. Muuten vaan, ne asuu kerrostalossa, ylimmässä eli kolmannessa kerroksessa ja ne portaat on kiva juosta alas! Kaikki aina meinaa kaatuu, kun mulla on niin kova kiire.

6. Mitä temppuja osaan?
Osaan moniakin, koska Essi on opettanut ja sitten mun omistajatkin.
Osaan kaikki perus istu, maahan, nouda jne, mutta niiden lisäksi osaan esimerkiksi kieriä, antaa molemmat tassut vuorotellen, leikkiä piilosta ja pari muuta!


7. Lempi leikki?
Ei minulla sitä yhtä ole, mutta piilosta on kiva leikkiä.

8. Mistä tykkään eniten?
Ruuasta!! Se on parasta ikinä.

9. Mikä on lempileluni?
Mitään tiettyä minulla ei ole, mutta tykkään juosta tennispallojen perässä. Tykkään myös repiä niistä sen ulkokuoren pois, että jäljelle jää vain se sisäosa. Essi ei ihan hirveästi tykkää, että revin ja syön sitä ja sitten se ottaa sen multa pois.

Essi tuleekin jo tuolta joten mun on paras lähteä, moikka!

Nuttis (& Essi)

2 kommenttia: