perjantai 16. joulukuuta 2016

#84 10 FAKTAA ESSISTÄ


Hei!

Tänään ajattelin kertoa 10 faktaa itsestäni, jota kaikki eivät ehkä vielä tienneet. Yritin kerätä myös pari sellaista vähän erkoisempaa faktaa, jotta postauksesta ei tule ihan tylsä!


1. Olen pienempänä harrastanut luistelua. Harrastin lajia n. 1-3v (ei nyt muista kuinka kauan tarkalleen). Luistelin ihan luistelukoulussa, mutta lopetin sen, sillä kiinnostus lajiin meni. Pari kuukautta lopettamisen jälkeen aloitinkin jo ratsastuksen.

2. Huonoin kouluarvosanani on 7- ja parhain 10+. Lempiaineeni on ehdottomasti ruotsi! Siitä sain sen yhden ainoan 10+. 7- olen saanut matikasta ja fysiikasta. Fysiikka ja matikka eivät kuulu ihan vahvimpiin aineisiin, mutta tuosta Fykestäkin olisin varmaan saanut paremman numeron, jos olisin edes avannut sen kirjan ja lukenut ;)3. Vihaan yli kaiken sitä, kun jotkut ihmiset esimerkiksi sanovat, että "mulla on kylmä". Sitten sä ystävällisesti esimerkiksi lainaat sille villasukkia, mutta sitten hän sanoo "en mä tarvii". Niin jos on oikeasti kylmä ja siitä pitää valittaa niin miksei voi sitten ottaa "apua" vastaan? En ymmärrä.

4. Ruusu on ollut "vakkarinani" kohta kaksi ja puoli vuotta! "" tarkoitan sitä, että olen mennyt välillä muillakin poneilla, mutta Ruusulla olen mennyt kaikkein eniten. Ollaan kehitytty vuodesta 2014 iha huimasti ja Ruusu on alkanut kulkemaankin ihan nätisti :) Poni on alkanut pyöristyä ja pystyn nykyään siirtämään sen raviin pienellä pohkeella, melkein istunnalla!5. Rakastan joulua ylivoimaisesti kaikista vuoden juhlista! Rakastan todella paljon kynttilöitä, lunta ja melkeimpä kaikkea jouluun liittyvää. Minusta tuntuikin koko Marraskuu, kun lunta tuli jo sen kuun alussa, että on joulukuu. Mikään ei ole parempaa, kun mennä lumeen riehumaan koiran kanssa, tai syödä pipareita ja juoda glögiä peiton alla, sekä katsoa samalla Netflixiä! <3


6. En tykkää melkeimpä mistään keitoista. Paitsi mummoni tekemästä tietystä keitosta. Siinä on vain niitä aineksia mistä tykätään mun veljen kanssa ja se on yksinkertaisesti parasta keittoa!

7. Talvella 2013 ratsastustunnilla, ennen joulua menin Lyralla. No meidän piti sitten laukata pareittain uralla muutama kierros ja palata takaisin keskelle. No mä sitten menin reippaana tyttönä laukkaamaan, mutta mitä sitten kävikään. Pitkän sivun lopussa, juuri ennen kulmaa Lyra kompastuu. Se on etupainoinen ja mulla ei ollu ratsastustaustaa, kun vuosi, joten en tiennyt mitä haittaa etupainoisuudesta on, jos ei pidä päätä ylhäällä tai muutenkaan ohjia kunnolla kädessä.
Tilanteesta kuitenkin selvittiin säikähdyksellä, enkä edes tippunut! Opettajani kehui tasapainoani tapahtuneen jälkeen ja sanoi, että eivät kaikki siellä kyydissä olisi pysyneet :D

8. Olen blogannut vuodesta 2013 alkaen. Olen vain poistanut sen vuoden postaukset, koska noh, voitte vain kuvitella 10v Essi ja osasi juuri kirjoittaa kunnolla lyhyitä tekstejä. Te ette halua lukea niitä :D9. Rakastan salmiakkia! Olen todella suuri salmiakin ystävä ja melkein mikä vain uppoaa. En tykkää tosin yhtään lakritsista, joka on melkein sma asia :D

10. Minulla on Snapchat ja instagram. Voitte seurata minua snäpissä nimellä essukkap ja instassa nimillä @essihuida & @essijaponitt :)

Essi

1 kommentti:

  1. Kivoja ja hauskojakin faktoja! Tääkin postaus oli kiva lukea sulta :)

    VastaaPoista