perjantai 10. kesäkuuta 2016

#55 KESÄSUUNNITELMAT

Mitä mä sitt teen kesällä?

tykkään tästä kuvasta, vaikka se onkin epätarkka :)
1. Joukkuevoimisteluleiri
Kyseinen leiri on siis jo ensi viikolla. En tiedä olenko menossa, sillä eilen kävin fysioterapeutilla, koska oikea takareiteni on ollut kipeä jo lähemmäs kolmea viikkoa. Pieni venähdys siellä oli ja ei muuta, kuin teipit jalkaan ja sunnuntaina kisamatolle :D Ensi viikko otetaan siis hieman rauhallisemmin. 

2. Perniön Ponitallin - ratsastusleiri
Tämä leiri onkin mulla jo alle kahden viikon päästä! Tätä on odotettuu viime kesäleiristä asti. Ajattelin kokeilla perrassa ainakin yhtä hevosta, mutta Cacrulla tulen menemään varmasti eniten. Odotan myös sitä, kun aamulla herätään seitsemältä hakemaan poni laitumelta. Voisiko parempaa olla, kuin herätä aamulla, hakea suitset tallista, istua autoon, joka kuljettaa meidät laitumelle ja ratsastaa omalla lempparilla sieltä tallille? Aamu heräämiset eivät tunnu täällä missään! On myös ihanaa valvoa hyvien kavereiden kanssa pitkään ja mennä hyppimään trampalle kahdentoista jälkeen :D 


3. Vuokraponi
Tästä en ole blogin puolella puhunutkaan, mutta siis minulla on vuokraponi viikoksi! Punametsän tallilta Osku niminen poni. Oikealta nimeltään Mister Oscarsso. Tämä lähti siitä, kun luokkakaverini kertoi, että vuokraa kyseistä ponia viikon. Sitten törmäsin Doriksen blogissa postaukseen missä hän kertoo, mitä tekee kesällä. Hänkin vuokraa Punamestsästä ponia. Kyselin sitten kaveriltani, että saavatko ulkopuolisetkin vuokrata tallilta ponin. Vastaus oli myöntävä. Pitkän suostuttelun jälkeen vanhempani suostuivat maksamaan osan. Nyt sitten odotetaan vain viikkoa 28!

nimi: Mister Oscarsson
sukupuoli: ruuna
syntynyt: 1998
rotu: saksalainen risteytysponi
säkäkorkeus:n. 115cm
koulutustaso: H:B

Mukava lastenponi, joka kulkee kiltisti perheen pienimmillä, mutta tarjoaa kokeneemmille tarvittaessa haastetta. Kiltti hoitaa, mutta etenkin kesällä ruoho toisinaan houkuttaa liikaa ja taluttajat saavatkin olla tarkkoina!

Mister Oscarsson
4. Mökkeily
Oon oletettavasti ainakin 2 (?) viikkoa mökillä. Nuttiskin tulee mukaan! Pääsen vihdoin uimaan ja tekemään kaikkea muuta kivaa. Esimerkiksi käydä veneilemässä ja paistaa keskiyöllä vaahtokarkkeja ulkona.  Ainut huono puoli on itikat ja paarmat, ja kutisevat puremat! Niitä ei kukaan varmaan toivoisi? Se kutinan määrä ja, kun tekee mieli hieman vain rapsuttaa, mutta sitten alkaa kutisemaan vain enemmän.


Tämä oli vain tämmönen lyhyt postaus, että valottaisin teille hieman enemmän, mitä teen kesällä. Haluaisitteko perrasta tai tuosta vuokraviikosta my dayta tai postauksia mitä olen tehnyt minäkin päivänä? Perrasta voisin kirjoittaa jokaisesta päivästä oman postauksen tai sitten kirjoittaa kaikki samaan. Kumpi kuulostaa paremmalta?

Essi

5 kommenttia:

 1. Juu perrast my dayt

  VastaaPoista
 2. Mukavia kesäsuunnitelmia sinulla. :) Ja minkälainen tahansa my day olisi kiva. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Ajattelin tehdä sekä videona, että kuvina :)

   Poista
 3. Ihania suunnitelmia sulla♥ Tee vain videona ja kuvina myday, olisi kiva seurata. Ihana blogi sinulla, liityn heti kun kerkeäm! :)

  rakkaudestahevonenpotkii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ajatelin kanssa, että olis mielenkiintosempaa seurata jos tulis vähän vaihteluu :)
   Kiitos vielä, kun liityit! Tykkäsin myös blogistasi ja liityin lukijaksi :)

   Poista