tiistai 15. joulukuuta 2015

#44 Elämäni Aakkoset

Elämäni aakkoset! 
 Kaikki varmaan tietääkin jo tämän idean, joten eiköhän aloteta!
(Yritin laittaa tähän ei nin heppa-aiheisia juttuja)

A : Aamupala : Olen nykyään alkanut syömään minuuttipuuroja, jotka nimensä mukann valmistuvat minuutissa! Helppo ja nopea aamuisin, jos vaikka on kiire tai ett jaksa voidella voileipiä.

B : Blogi : Mitä tekisinkään vapaa-ajallani jos en kirjoittaisi blogia? Blogin pitämisestä on tullut jo osa mun elämää! C : Cacru : Poni joka vei mun sydämmen! Opin hyppäämään Cacrulla "isoja" esteitä ja ratsastamaan vielä paremmin.

D : ----

E :  Elämä : Mun elämä on tällä hetkellä ihanaa! Koulussa on mennyt suht. hyvin, ja elämä hymyilee muutenkin! :) F :  Fazer : Suklaa, Turkinpippurit, Omarit, Pantterit.... listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta yksi asia on yhteinen, ne kaikki ovat hyviä, ja jokaiselle on varmasti oma suosikkinsa.

G :  Gmail : Sähköpostini, ehkä helpoin ja kätevin ikinä!
H : Hauskanpito : Elämästä kuuluu nauttia ja hauskanpito on yksi tärkeä rooli ainakin mun elämässä. Moni kuvittelee, että hauskanpitoon vaaditaan paljon mutta se ilo ja hauskuus voi muodostua jo niistä arjen pienistä jutuista.


I :  Instagram : Kolmanneksi käytetyin sovellus puhelimessani. Käyn joka päivä katselemassa muiden kuvia ja laitan melkein joka viikko jotain tililleni :) @essihuida ja blogi @thelittlepinkpony
J : Jääkiekko : Jääkiekosta pon tullut tosi iso osa mun elämää! Näkisittepä mun laatikot jotka on täynnä HIFK:n pelaajien kortteja :D

K : Kesä : Kesäsin on ihana pulahtaa kuumana kesäpäivänä järveen tai makoilla laiturilla auringon lämmittämänä.


L :  Liikunta : Rakastan monia urheilulajeja ja ylipäätänsä yleisliikuntaa!
M : Musiikki : Musiikkia on aina kiva kuunnella! Esimerkiksi kun teen läksyjä tai vaan olen puhelimellani, niin kuuntelen musiikkia.
N :  Nauru : Jokasen ihmisen tulisi olla iloinen ja nauraa!


O :  Onnellisuus : Itse olen ollut todella onnellinen, koska koulussa on mennyt hyvin ja elämä hymyilee!
P :  Puhelin : Mä en vaan käsitä mtä tekisin jos ei olisi puhelimia! Nyt tuntuu siltä, kuin se olisi liimattu käteeni :D
 
Q :  ---

R :  Ruusu : Mun ihana ja maailman paras hoito/vakkariponi <3


S : Suomi : Mun mielestä suomessa on ihana asua! :)
T : Talvi : Mä tykkään talvesta (ja joulusta). Vaikka olisi kylmä, niin on ihana olla sisällä villasukat jalassa, juoda glögiä ja katsoa YouTube videoita.
 
U : Uni : Uni on tosi tärkeää mulle! Mutta jos nukun 10h (niinkuin ikäiseni pitäisi nukkua) se tuntuu, aivan liian pitkältä! Minulle hyvä unimäärä on 8h 30min - 9h.


V : Vaellus : Olisi ihana päästä Islantiin vaellukselle vuonohevosella tai islanninhevosella!

W : Wau! : Joskus mulla tulee sellaisia tilanteita, että en pysty tekemään mtään muuta, kun ajattelemaan: Wau! Esimerkiksi ihailen muutaman kilolaisenkin taitoja ja ratsastustyyliä tosi paljon!
X : X-asento : Esimerkiksi hotelleissa, isommissa sängyissä nukun x-asennossa :D Kotona en kuitenkaan, koska minulla on suht. kapea sänky. 


Y : Y-akseli : Käsitellään juuri matematiikassa.
Z : Zzz... : Mulle tulee välillä (esimerkiksi tallilta tullessani) sellainen fiilis, että haluan vain päästä nukkumaan ja peiton alle.

Å : ---

Ä : Äiti : Tärkeä osa mun elämää <3

Ö : ---

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti