torstai 8. lokakuuta 2015

#35 Joskus toiveet voivat toteutua

....Ja minun toiveeni toteutui!


Nimittäin me hypättiin!  
Odotin jotenkin, että hyppäisin Whoopilla, sillä menin ensimmäisellä kerralla sillä puomeja. No, listassa ei kuitenkaan lukenut Whoopi, vaan Ruusu! Olin jo viime viikolla pyytänyt Soljalta, että pääsisin hyppäämään Ruusulla :) 


Tunti aloitettiin pitkin ohjin, jonka jälkeen nopea itsenäinen verryttely käynnissä. Saatiin siirtää raviin ja aika itsenäistä tämäkin oli. Tein ihan perus voltteja ja pari siirtymistä. Laukkakin oli suurimmaksi osaksi itsenäistä. 
Aloitettiin tunti tulemalla ympyrällä olevaa yksittäistä estettä. Este oli n. 60cm (?). Ruusulta ja multa se meni ihan hyvin, mutta oma virheeni on se, että en kanna käsiäni ja ne putoavat alas. Saatiin Ruusun kanssa hyvät paikat ja hypyt. Tulin takaisin ympyrälle ja pyörin siinä pitkin ohjin siihen asti kunnes kaikki olivat hypänneet.Sen jälkeen aloitettiin tulemaan kahdeksikkoa. Se tultiin kaksi kertaa peräkkäin. Ruusu lähti aluksi kiihdyttämään, mutta sain sen nopeasti kiinni. Lyhyen sivun kautta, kaarrettiin ensimmäiselle esteelle. Ekan esteen hyppy tuli suht. keskelle, mutta keskemmällekin olisin vielä voinut ohjata. Muuten hyppy meni hyvin ja vaihdettiin laukkakin hienosti esteen jälkeen.
Toiselle esteelle tuli suora linja, mutta hypyssä Ruusu lähti puskemaan tosi paljon oikeelle. Hyppy tuli siis aika reunaan.
Kahdeksikko tultiin vielä toisen kerran. Lyhyen sivun kautta ekalle. Tähän saatiin tosi hyvä linja! Laukkakin saatin vaihdettua esteen päällä! Ruusu ei tässä puskenut mihinkään suuntaan vaan tuli keskelle :)
Jatkoin taas pitkän sivun kulman kautta viimeiselle esteelle. Poni puski taas tosi paljon oikealle, mutta muuten hyppy tuli hyvin ja suoraan :)
Sitten hikinen poni talliin ja loimi päälle!


Hyvä Me!!

Tosta vikasta kaheksikosta ei ollut kuin video :D


-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti