tiistai 18. elokuuta 2015

#28 Torstai jää, lauantai jää, maanantai tulee

Niin kuin, viime postauksessa kerroin.....

......että, ratsastan La 11-12. Alun perinhän ratsastin Torstain ryhmässä, mutta kun nyt sille päivälle tuli treenit juuri 16.00 :D Kysyin opettajaltani, että olisiko Ma, Ke tai La vapaita paikkoja, sillä ne olivat ainoat päivät. 

Tähän postaukseen tulee ihan vain vanhoja kuvia :)
No pääsin kuin pääsinkin Lauantain 11-12 tunnille. Kun ensimmäinen La tunti oli viime viikolla, listassa minulla oli Aron. Tunti meni mun osalta vähän huonosti, sillä oli todella kuuma enkä jaksanut kunnolla keskittyä ja ratsastaa, niin Aronkin oli laiskahkon puoleinen. 

No, sitten kaverini puhuivatkin jo Maanantain 17-18.00 tunnin vapaasta paikasta. Olinkin jo heti laittamassa viestiä opettajalleni. Sain tänään tietää, että pääsin siihen ryhmään! Eli nyt ratsastan siis ma 17-18.00! :) Tämän myötä vakkariponi saattaa vaihtua....Ja Ruusu ajat voi jäädä kokonaan :/


Olen muuten alkanut jo tosissani miettiä, että aloitanko Drun hoitamisen? Dru on siis Kilon tallin hevonen ja oikea halinalle <3 Ja jos joku kysyy, niin en aijo lopettaa Simon hoitamista.

Tästä tuli tälläinen  lyhyehkö postaus ja vastatkaapas sivussa olevaan kyselyyn! :)

-Essi

6 kommenttia:

 1. Aaron nyt on aina laiskahko :D ja kivsu postaus

  VastaaPoista
 2. Moi! Kaunisrannan Rosina on mulle niin tuttu poni<3 asui ennen Talli Ponitaivaassa jossa ponia kutsuttiin Rosiksi. :D Rosi on kyllä kiva poni :)

  VastaaPoista
 3. Ja tuolla yhdessä postauksessa kommenteissa sanoit ettei Rosia (ruusua) ole helppo saada muotoon niin kyllä on! Rosi on ehkä maailman helpoin ratsastaa :D perään anto on sille suht hankala mutta kaulan kaarelle saaminen erittäin helppoa kyseisen ponin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä löytänyt sellaista kommenttia :) Juu, mutta nykyään ollaan Ruusun kanssa kehitytty aika paljon!

   Poista