keskiviikko 31. joulukuuta 2014

#13 Vuosi 2014

2014 alkaa lähestyä loppuaan. Siksi päätinkin kertoa tämän vuoden "Kohokohdista". Aloitetaan!

1. Hoitoponi
Ensimmäinen on varmaan se, kun sain Simon hoitoponiksi. Simo on minun ensimmäinen hoitoponi! Oon kokenut sen kanssa tosi paljon. Oppinut, mitä hoitajan työ on. Oppinut luottamaan Simoon. Ja päässyt menemään sillä enemmän. Se on ihanaa kun saa ponin menemään muotoon, mutta kun juuri silloin ei ole kuvaajaa.2. Ennätysmäärä Tallilla!
 Tänä vuonna, olen ollut edelliseen vuoteen verrattuna tuplamäärän tallilla! Vaikka hoitopäivä ja ratsastus on samana päivänä, niin olen käynyt muina päivinä tallilla!


3. Kesäleiri
Heti kesäloman ensimmäisellä viikolla, minulla oli ratsastusleiri. Kissakulman tallilla. Siellä pääsin ekan kerran hyppäämään ja menemään ilman satulaa! 4. Karpalo
Tallille tuli uusi poni! Karpalo. Ja minä pääsin menemään sillä ensimmäisenä!
5. Ruusu
Tänä vuonna olen päässyt menemään Ruusulla ihan kunnon hommia. Pohkeenväistöjä ja muuta. Tää poni on opettanut mulle tosi paljon!
6. Koulukisat
Ekat koulukisat! Ja ensimmäiset kisat koko elämässäni. Itseni mielestä ne meni ihan hyvin! Aron oli kyllä aika laiska ja en saanut sitä oikein liikkumaan. Tuomareidenkin mielestä Aron oli hidas, mutta muuten meni hyvin.
7. Suffeli
Suffelikin on opettanut minua tosi paljon. Hyppäsin Suffelilla ensimmäisen kerran Kilossa ja menin sillä yhden tunnin ilman jalustimia!
-Essi

6 kommenttia:

 1. Meetkö jonnekkin hevosleirille tänä vuonna?

  VastaaPoista
 2. Heii mille leirille sä meet perraan ja kenen kaa? :D

  VastaaPoista
 3. Todella kiva postaus! Kivan oloisia hevosia :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinhän ne on :)
   Käyn katsomassa sinunkin blogisi :)

   Poista