maanantai 3. marraskuuta 2014

#6 Koulukisat

En olekkaan täällä blogin puolella kertonut mutta mulla olis siis koulukisat Aronilla 2.11.14. Lähin tallille joskus klo 07.30. Sit vaihdoin Aronin huovan valkoiseksi ja laitoin toisen pinoon. Laitoin satulan takaisin ja lähdin harjaamaan Aronia. Aron oli onneksi aika puhdas joten ei tarvinnut harjata kauaan.
Sit piti mennä rakentaa rataa, joten aikaa ei ollut sen jälkeen enään paljoa. Käytiin Matildan (Joka meni Rinkelillä) kanssa maneesissa auttamassa ja tultiin takas talliin. Laitoin ponille satulan ja suitset. Lähin maneesille ja nousin selkään.
Menin pari kierrosta pitkin ohjin. Aluksi Aron ei olisi halunnut mennä sinne tuomaripäätyyn missä oli lihansyöjä tuolit XD No otin ohjat ja ratsastin sitä enemmän sisä pohkeella niin kyllä se siitä sitten kiltisti ohi meni :)
Sitten mentiin odottelu alueelle ja ratsastin siinnä reippaasti että Aron olis varmasti avuilla. Sitten oli jo mun vuoro. Ratsastin keskelle ja kumarsin. Siitä se alkoi. Ja jos en viellä maininnut niin rata oli Helppo D. Aron asettui hyvin kaikissa kulmissa ja kuvioiosta tuli symmetrisia. Paperissa luki että ravi olisi voinut olla reippaampaa.
Mutta tulin sijalle 5! Oon tyytyväinen rataan ja poniin :) Olihan nää mun ensimmäiset kisat :)


-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti