lauantai 20. syyskuuta 2014

#5 Maistuuko Karpalolta?

Joo, eli nyt Seppo on lähtenyt virallisesti vihreämmille laitumille. Seppoa jää varmasti moni kaipaamaan, mutta se on sille parempi.

Mutta! Mennään hyviin uutisiin :) Oon ollu ratsastamassa ja meidän tallille tuli uusi poni, Karpalo. Oon menny nyt Karpalolla kaksi kertaa, ja on tuntunut ihan hyvältä. Kerron vähän mun toisesta tunnista Karpalolla.
Ensimmäisellä ratsastuskerralla kaikki ei mennyt ihan nappiin. Olin ensimmäinen joka ratsasti sillä Kilossa. Ekalla tunnilla ravi jä käynti oli toosi pehmeetä. Laukassa Karpalo yritti lähteä viemään muo, mut sain pidettyä sen jotenkin laukassa. Yhdessä kohtaa kun kuski oli ihan puulla päähän lyöty niin päätti Karpalo ottaa tilaisuuden, ja ravata vähän kovempaa. Silloin päätin että tästä ponista ei tulisi mun lempparia.
Mutta se toinen kerta muutti kaiken. Harjasin Karpalon ja se oli niin söpö, kun se hörähteli vähän väliä. Hain satulan ja nostin sen Karpalon selkään. Karpalo yritti vähän väliä näykkäistä. Käänsin Karpalon ja laitoin suitset. En ollut ennen laittanut meksikolaisia joten kysyin apua. Pyysin kaveriani pitämään Karpalosta hetken kiinni niin että sain omat kamani. Lähdettiin kentälle ja noustiin selkään. Aloitettiin normaalisti käynnit pitkin ohjin. Karpalo tuntui siinnä vähän laiskalta joten annoin pari kertaa pienet avut. Otin ohjat ja meidän piti ratsastaa kolmikaarista kiemurauraa. Ensin tehtiin käynnissä. Karpalo suoristui hyvin ja asettui kulmissa. Sitten otettiin harjoitusravissa sama juttu. Siinnäkin Karpalo meni hyvin. Sitten mentiin suoraan kokouraa ja jatkettioin harjoitusravissa. Tultiin ravissa keskiympyräll. Otettiin laukkaa ja Karpalo meni ihan hyvin. Kuski ei mennyt kylläkään hyvin :D.
-Essi

7 kommenttia:

 1. Entäs Simo sitten, jos Karpista on tullut sun lemppari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös voi olla montaa lempiponia? Simo, Ruusu ja Karpalo ovat mun lemppareita. :D

   Poista
  2. Karpalosta on tullut sun lemppari?:o

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista